Zomervakantie

Beste bezoeker,

Bent u van plan om in de zomervakantie ( zaterdag 9 juli t/m zondag 4 september) naar het Blotevoetenpad en de theetuin te komen? Dan bent u die dag waarschijnlijk niet de enige ;-).

In de zomervakantie kan het erg druk zijn op het Blotevoetenpad en in de theetuin. Bij het parkeerterrein staan verkeersregelaars om alles in goede banen te leiden. Wij vragen u dan ook om tijdens drukke dagen de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. Vol =vol! Parkeren langs de wegen Kaleweg en Peebos is niet toegestaan. Hier geldt een parkeerverbod en handhavers kunnen boetes uitdelen.

Als theetuin zijn wij trots op ons prachtige terras. Een mooie oude boomgaard met ruim 100 zitplaatsen. Vaak is er nog wel een plekje beschikbaar, maar dat neemt niet weg dat de theetuin zelf, onze omgebouwde kapschuur, niet een overvloed aan ruimte heeft om onze voorraad te bergen. Iedere dag zorgen wij voor goed gevulde vriezers en koelkasten, maar soms is de vraag groter dan hetgeen wij kunnen leveren. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Reserveren is in de zomervakantie niet mogelijk. Wij kunnen wel een tafel voor u reserveren, maar we kunnen niet garanderen dat er nog voldoende ruimte beschikbaar is op het parkeerterrein. Wij kunnen niet van de (vrijwillige) verkeersregelaars verwachten dat zij er op toe zien dat er op een bepaald tijdstip x-aantal plekken op het parkeerterrein beschikbaar zijn.

Klinkt leuk toch?! Een dagje naar het Blotevoetenpad!
Zeker wel! Juist door maatregelen te nemen zorgen we ervoor dat de mensen die naar het Blotevoetenpad en de theetuin komen een onvergetelijke dag kunnen beleven in het mooie Westerkwartier!

Fijne zomervakantie!!!