Thee workshop

Past kaas bij thee?

Deze vraag wordt vaak gesteld tijdens de workshop “Thee Proeven” wanneer de gastvrouw met de bekende goudgele blokjes aan komt zetten. Wanneer er dan verteld wordt dat veel mensen ontbijten met een kop thee en een boterham met kaas, lijkt het ineens niet zo vreemd meer.

Er kunnen van de zes soorten thee die bestaan wel duizenden smaken gemaakt worden. Wanneer u dat combineert met hapjes of gerechten, ontstaan er soms ware smaakexplosies.

Heeft u zin in een gezellige en leerzame workshop waarbij theesommelier Cynthia van Putten u meeneemt in de wereld van thee? Kom dan op ontdekkingsreis bij Theetuin Blotevoetenhof. Na afloop van de workshop zult u uw “gewone” kopje thee thuis met heel andere ogen bekijken!

Op zondag 17 oktober 2021 organiseren wij de tweede workshop in de theetuin. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. De kosten voor de workshop bedragen € 25,00 per persoon. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@blotevoetenhof.nl.

Datum: zondag 17 oktober

Tijd: 15:00 – 17:00 uur

Kosten: € 25,00 per persoon

Tijdens de workshop houden wij rekening met de op dat moment geldende Coronamaatregelen.

Wilt u graag met vriendinnen of collega’s een besloten workshop volgen? Ook dat kan! De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon. De workshop is te reserveren vanaf 6 personen.

Thee workshop