Thee workshop

Past kaas bij thee?

Deze vraag wordt vaak gesteld tijdens de workshop “Thee Proeven” wanneer de gastvrouw met de bekende goudgele blokjes aan komt zetten. Wanneer er dan verteld wordt dat veel mensen ontbijten met een kop thee en een boterham met kaas, lijkt het ineens niet zo vreemd meer.

Er kunnen van de zes soorten thee die bestaan wel duizenden smaken gemaakt worden. Wanneer u dat combineert met hapjes of gerechten, ontstaan er soms ware smaakexplosies.

Heeft u zin in een gezellige en leerzame workshop waarbij theesommelier Cynthia van Putten u meeneemt in de wereld van thee? Kom dan op ontdekkingsreis bij Theetuin Blotevoetenhof. Na afloop van de workshop zult u uw “gewone” kopje thee thuis met heel andere ogen bekijken!

Wilt u graag met vriendinnen of collega’s een workshop volgen? De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon. De workshop is te reserveren vanaf 6 personen.

Lees ook de blog van Yvonne, zij beschrijft hoe ze de workshop heeft ervaren!

Op zondag 16 april 2023 wordt er om 14:00 uur een workshop aangeboden in de theetuin. Voor deze datum geldt niet het minimum van 6 personen dus neem  gezellig een vriend/ vriendin mee en geef je op door een mail te sturen naar activiteiten@blotevoetenhof.nl.

Thee workshop