Lentedag

Vanwege het coronavirus is het evenement vooralsnog uitgesteld tot een nader te bepalen datum. 

Aarde, water, vuur en lucht; de vier elementen van de natuur! Tijdens onze eerste editie van “Natuurlijk Peebos” staan deze elementen centraal.

 

 

 

Natuurlijk Peebos – Lentedag is een samenwerking tussen Staatsbosbeheer Westerkwartier en Theetuin Blotevoetenhof te Opende. De natuur is prachtig en dat laten wij jullie graag zien, maar nog leuker is het om het te beleven. De locatie Peebos staat bekend om het Blotevoetenpad; voel de AARDE tussen jouw tenen, spring met een polsstok over het WATER, rooster marshmallows boven het kampVUUR en versier een nestkastje voor onze gevleugelde vrienden in de LUCHT.

Speciaal voor deze dag wordt het terrein van en rondom de theetuin ingericht met allerlei leuke spelletjes en doe-activiteiten, marktkramen en de boswachters vertellen jullie graag meer over de prachtige natuur in het Westerkwartier . Ook aan de inwendige mens is gedacht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige familiedag, volop vertier voor jong en oud.

Op 11 april 2020 ontvangen wij jullie graag bij de Natuurlijk Peebos – Lentedag; de toegang tot het terrein is gratis. Niet alle activiteiten zijn vrij toegankelijk, voor € 3,50 is er voor kinderen een stempelkaart te verkrijgen om zo deel te kunnen nemen aan álle activiteiten op het terrein.

In de loop naar het evenement toe, zal er meer informatie op deze pagina verschijnen.

Kom deze dag gezellig langs en ontdek, beleef en geniet van de 4 elementen van de natuur.

Locatie:
Theetuin Blotevoetenhof
Peebos 1a te Opende

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met:
B
oswachter Marieke de Boer, telefoonnummer 06-22463225
Theetuin Blotevoetenhof, telefoonnummer 0594-657080.