Corona

Wij zijn blij dat wij u weer in onze prachtige tuin kunnen ontvangen! Voor uw en onze veiligheid gelden er ook bij ons de nodige maatregelen. Hierbij nemen wij de door het RIVM opgestelde regels in acht.

  • U kunt zonder te reserveren plaatsnemen op het terras mits er een tafeltje beschikbaar is.
  • Maximaal 2 personen mogen binnen 1,5 meter bij elkaar zitten. Meer dan 2 personen aan een tafel; houdt allen 1,5 meter afstand van elkaar. Uitgezonderd huishoudens, deze mogen wel bij elkaar aan tafel zitten en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Onze menukaarten hangen buiten, u kunt daar uw keuze maken. Wij vragen u met maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen te gaan om daar te bestellen.
  • Het is niet mogelijk om binnen aan een tafeltje plaats te nemen.
Opstelling van het meubilair

Onze tuin kent standaard een ruime opstelling van het meubilair. Voor de grote groepstafel in onze tuin hebben wij maatregelen genomen door slechts 1/3 van de stoelen aan de tafel te plaatsen.

Reserveren

Het is in de maanden juli en augustus niet mogelijk om te reserveren.

Activiteiten en arrangementen

Helaas is het momenteel niet mogelijk om onze activiteiten en arrangementen aan te bieden.

Hygiƫnemaatregelen

Uiteraard zullen wij extra zorg besteden aan het schoonhouden van de theetuin. Daarnaast staan er schoonmaakproducten in de tuin die u kunt gebruiken. Wij kunnen ons voorstellen dat u het fijn vindt om zeker te weten dat uw tafel schoon is voordat u gaat zitten. Tevens is er de mogelijkheid aanwezig om uw handen te wassen/ ontsmetten en bieden wij hygiƫnische doekjes aan bij de toiletten.

Alleen samen

Wij vinden het belangrijk dat u met een veilig gevoel plaats kunt nemen in de theetuin en daarom hebben wij de nodige maatregelen genomen. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft, alleen samen houden we Corona onder controle.